Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το φροντιστήριο Πολυχρονίδου - Χαλάτση δίνει μεγάλη έμφαση στην επιλογή του εκπαιδευτικού προσωπικού. Τα κριτήρια μας είναι η άριστη γνώση του αντικειμένου, η φιλικότητα και μεταδοτικότητα προς τα παιδιά, η οργανωτικότητα της ύλης και η αγάπη για τα παιδιά.

Ζωή Πολυχρονίδου

Η Ζωή Πολυχρονίδου είναι ιδιοκτήτρια και καθηγήτρια στο φροντιστήριο. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Βοστώνη, Μασαχουσέτη  των Η.Π.Α. Είναι απόφοιτος του Northeastern University και μετακόμισε στην Ελλάδα το 1985 και αποφάσισε να ανοίξει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών εξαιτίας της αγάπης της για την διδασκαλία. 

Εργάζεται ως καθηγήτρια της Αγγλικής Γλώσσας πάνω από 30 έτη και η τριβή της με τα παιδιά την βοήθησε να αποκτήσει μακρόχρονη εμπειρία που την καθιστά άξια εκπαιδευτικό. Η αγάπη της για την διδασκαλία και για τα παιδιά αποδεικνύεται από τα ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%. 

Μιχάλης Χαλάτσης

Ο Μιχάλης Χαλάτσης γεννήθηκε στον Βόλο και έχει Αμερικανική Υπηκοότητα. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στον Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΕΚΠΑ)   με ειδίκευση στην Γλωσσολογία. 

Πέρασε εφτά μήνες στο Πόρτο της Πορτογαλίας όπου έκανε ένα μέρος των σπουδών του σαν προπτυχιακός φοιτητής με ταυτόχρονη ολοκλήρωση μεταπτυχιακών μαθημάτων. 

Από μικρή ηλικία ήξερε ότι ήθελε να γίνει καθηγητής Αγγλικών. Αγαπάει πολύ την διδασκαλία και την συναισθηματική ολοκλήρωση που προσφέρει στον εκπαιδευτικό. Η αλληλεπίδραση με τα παιδιά και η σταδιακή τους βελτίωση είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς του. 

Χαρά Κυριαζή

Η Χαρά Κυριαζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου τελείωσε το Γενικό Λύκειο Αγ. αναργύρων και παράλληλα πήρε τα πτυχία Cambridge proficiency και Michigan proficiency. Γνωρίζοντας την αγάπη της για τις ξένες γλώσσες σε ηλικία 19 χρονών παρακολούθησε σεμινάριο και έκανε πρακτική στην Hellenic American Union και στο British Council ενώ παράλληλα σπούδαζε Ιταλικά και Γαλλικά όπου πήρε και τα πτυχία της!

Διάλεξε την Αγγλική Γλώσσα για να πάρει την επάρκεια και την άδεια διδασκαλίας της και εργάστηκε για 10 συνεχόμενα χρόνια στην Αθήνα.

Το 2004 μετακόμισε στην πόλη του Βόλου και αποδεικνύει την  αγάπη της για τα παιδιά, για την μάθηση αλλά για την εξέλιξη τους μέσω της διδασκαλίας. 

 

"Make your lives extraordinary"