Βαθμοί – Εγγραφές (Bring A Friend)

Η σχολική χρονιά σχεδόν τελείωσε παρόλο τις όλες δυσκολίες που προέκυψαν. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία μαθήματα (εξαιρούνται οι μαθητές που δίνουν για πτυχίο palso, lower και proficiency που θα συνεχίσουν να κάνουν μαθήματα δωρεάν). 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι με το πέρας της σχολικής χρονιάς δεν χάθηκε απολύτως καμία διδακτική ώρα και τα μαθήματα γίνανε κανονικά εξαιτίας της άψογης συνεργασίας μας. 

Οι βαθμοί του δευτέρου και τρίτου τριμήνου θα παραδοθούν το Σάββατο 20 Ιουνίου στο φροντιστήριο επί της Χαλκηδόνος και ώρα 10:00  έως 14:00 μαζί με την τακτοποίηση τυχόν οικονομικών οφειλών που μπορεί να υπάρχουν. 

Κατά την παράδοση των βαθμών των μαθητών μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε και εγγραφή για την καινούρια σχολική χρονιά και να λάβετε έκπτωση για τα δίδακτρα του χειμώνα. Αυτή η έκπτωση θα ισχύει μόνο στους γονείς που θα κάνουν εγγραφή τώρα και δεν θα είναι διαθέσιμη από Σεπτέμβριο. 

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από φέτος το φροντιστήριο υιοθετεί μια καινούρια πολιτική με πολλά οφέλη η οποία ονομάζεται
”Bring a Friend”. 

Τι είναι η πολιτική “Bring a Friend” ; 

Είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους γονείς και μαθητές του φροντιστηρίου. Μπορείτε να φέρετε έναν ή πολλούς φίλους σας για να ξεκινήσουν να φοιτούν στο φροντιστήριο και να λάβετε και εσείς και οι καινούριοι σπουδαστές επιπλέον έκπτωση στα δίδακτρα της χρονιάς.

Εάν δεν μπορούν να παρευρεθούν την συγκεκριμένη μέρα ισχύει ακριβώς η ίδια πολιτική τον Σεπτέμβριο αρκεί να αναφέρουν το όνομα σας για να λάβετε και εσείς και εκείνοι την επιπλέον έκπτωση. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αν φέρετε παραπάνω από ένα φίλο σας τότε θα λάβετε μεγαλύτερη έκπτωση. Αυτή η καινούρια μας πολιτική έχει ισχύ όλο τον χρόνο. 

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  

Μοιραστείτε το: